Redőnyök, árnyékolás

Cégünk nagy hangsúlyt fordít az árnyékolás technikára, hogy otthonát
igazán egyedivé varázsolhassa!

Kínálatunkban megtalál mindent, az egyszerű megoldásoktól az egyedi
kialakításokig!

arny6

Műanyag redőny, műanyag redőny szúnyoghálóval

A külsőtokos műanyagredőny a legkeresettebb redőnytípus, mivel ára igen kedvező és igen sok előnnyel rendelkezik. Könnyen felszerelhető és könnyen működtethető, teljes sötétítésre is használható, bármilyen tokrendszerbe alkalmazható.
A redőnytok, Lindab tokszerkezet, belül csapágyazott tengely, a külső tokszerkezet egy része a nyílászárótól függetlenül belülről is látszódhat. Vakolható tokos kivitel is alkalmazható új építkezéseknél vagy felújításoknál. A redőny lefutó ugyan olyan keskeny mint az alumínium esetén: 22 x 53 mm, kefézve van a csendes működés érdekében, nem kopog az erős szélben sem.
A redőny lamellák 37 mm-es UV stabil műanyag lécek, mely 10 színárnyalatban rendelhetőek.
Az utolsó végzáró redőnyléc gumírozva van a pormentes záródás érdekében, rejtett ütközővel ellátva. A műanyag redőny alap kivitelben gurtnis automatával készül, a gurtni nyílászárón történő átvezetése a szerelési viszonyoknak megfelelő görgős szerelvényekkel történik.
A felhúzott redőny rögzítése mechanikus szerelvénnyel, falon kívüli vagy falba süllyesztett redőny gurtni behúzó automatával oldható meg. Zsinóros kivitelben is rendelhető.

Alumínum redőny, alumínium redőny szúnyoghálóval

011_rollladen_design_RS62231_CS1_0293-lpr

Az alumínium redőny legfőbb jellemzője, hogy minden alkatrész alumíniumból készül, kiváló hőszigetelő télen és nyáron egyaránt, a feltolás gátló pedig megakadályozza az illetéktelen behatolást otthonába. Ellenáll az időjárási viszontagságoknak, hosszú élettartamú, a széles színpalettának köszönhetően igazítani tudjuk a lakás színéhez.
Az alumínium stabilabb és terhelhetőbb, mint más anyag, hosszú élettartamú és gondozásmentes, egy hosszú távú biztos beruházás.
Környezetbarát: FCKW mentes hab, legmodernebb festési eljárás és a TGIC mentes szinterezés környezetbarát gyártást biztosít.
Gazdaságosság: az alumínium korrózióálló, ezáltal ellenáll az időjárási hatásokkal szemben.
A színtartó festékek még évek multával is élvezhetőek, a drága után festés elhagyható. Redőnyeink integrálhatóak rolós üvegszálas szúnyoghálóval, nem vetemedik a napsütés illetve a meleg hatására.

Motoros redőny az Ön kényelméért!

A redőnyök motorizálása nem csak kényelmi szempontokat
szolgál, hanem nagyobb méretű redőny esetén
elengedhetetlen. A motorizált rendszernek köszönhetően a
redőnyeit akár egyszerre tudja nyitni és zárni, így otthona
még biztonságosabbá válik.

arny9

A MOTOROS REDŐNYÖK ELŐNYEI:

Úgy tűnik, mintha valaki otthon lenne ha hosszabb időre elutazik, ugyanúgy programozhatja be a redőnyök mozgását, mintha otthon lenne. Azt is beállíthatja, hogy naponta más és más időpontban mozogjanak.
Egy gombnyomással mindent zárhat: nem kell minden ablakot külön ellenőriznie, egyszerűen csak nyomja meg a távirányító gombját. Az összes motoros redőny egyszerre zár, így még nagyobb biztonságban érezheti magát otthonában.
Energia-megtakarítás – télen besötétedéskor a motoros redőnyök automatikusan leereszkednek, az ablakok így megnövelt hőszigetelések akár 10%-kal is csökkentheti a fűtésszámlát. Nyáron a redőnyök a ház napos oldalán lehúzódnak, hogy megvédjék a házat a felmelegedéstől, a bútorokat pedig a kifakulástól.
A berendezések védelme – akadály érzékelésekor a motor azonnal megáll, hogy a redőnyt megvédje. Még ha leengedett állapotban be is fagytak a redőnyök, a motort nem éri károsodás. Egész évben kíméletesen működik, meghosszabbítva ezáltal a redőnyök élettartamát. Intelligens – akár számítógépével is összeköttetésben lehetnek otthona összes redőnyei, vagy egyéb árnyékolója.
Itt már csak a képzelet szab határt.

REDŐNY MOTOROS MEGOLDÁSOK

Két típusú motoros megoldást ajánlunk: vezetékes és vezeték nélküli.

● Vezetékes megoldás: Ennél a redőny motor és a vezérlések között vezeték kiépítésére van szükség. Ha központi vezérlő egységet szeretnének, akkor minden motort egymással össze kell kötni.

● Vezeték nélküli megoldás: A Smart Home rádiós vezérlésű rendszernél csak a redőny motort kell a 230 V-os hálózatra kötni. A rádiós rendszer falvésés és vezetékezés nélkül egyszerűen és gyorsan telepíthető, és a rádiós távirányító használata nagyobb kényelem és komfortérzetet nyújt.

Szúnyoghálók

Nem csak a trópusokon használnak rovarvédő rolót, mely anyagát tekintve időjárásnak ellenálló, műanyag bevonatú, optikai szempontból láthatatlan, üvegszálas anyagból készül. A redőny hasznos és kedvelt kiegészítő eleme a rovarháló, így az ablakszárny nyugodtan nyitva maradhat, a legyek és egyéb rovarok nem jutnak be a lakásba.

Cégünknél megtalálja a megfelelő típusú rovarhálót, legyen az ablakra, bejárati ajtóra, erkélyajtóra vagy akár tolóajtóra egyaránt:

– FIX

– ROLÓS/RUGÓS

– OLDALHÚZÓS

– TOLÓAJTÓ

– NYÍLÓAJTÓ

– PLISZÉ

– REDŐNNYEL INTEGRÁLVA

Sávroló

Tegye különlegessé otthonát, élvezze az egyedi megoldás sokoldalú alkalmazhatóságát!

A textilek felületén sötétítő és fényáteresztő csíkok váltják egymást, így a két egymást követő sáv segítségével szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét és az átláthatóságot. Ha kedvünk tartja, akár teljesen betekerhetjük a textilt a tokba.

savrolo_4

A tokszerkezet bármely RAL színben rendelhető. Ennek és a széles színválasztéknak köszönhetően termékünk bármely stílusvilágú otthon és munkahely tökéletes kiegészítőjévé válik, csak úgy, mint más lakberendezési tárgyaink, bútoraink, melyek látványa jó érzéssel tölt el bennünket és megteremtik a harmónia érzését.

bg4

Reluxa

Irodák és lakások kedvelt árnyékolói, praktikus és esztétikus, gazdag színválasztéka révén a lakás színeihez tudjuk igazítani, akár térelválasztóként is nagyszerűen alkalmazható.

778_l17

Alkalmazása szinte határtalan lehetőséget nyújt, hiszen bármilyen ablakra illetve ajtótípusra felszerelhető. A lamellák 16 és 25 mm-es alumíniumból gyártódnak, 117 színárnyalatból választható.

Üvegpálcás reluxánál a lamellák felhúzását a karnis oldalán kivezetett zsinórokkal lehet szabályozni, rögzítésüket a kivezetésnél alkalmazott súlyzár végzi, amelyet a zsinórok húzásirányával lehet szabályozni.

A lamellák forgatását, a fény mennyiségét és irányát, a fejsín oldalán üvegpálcával vezéreljük, amely egy kis csigahajtás segítségével vezérli a lamellákat.

 

Mely tényezők befolyásolják a műanyag redőnyök árát?

Mely tényezők befolyásolják a műanyag redőnyök árát?A műanyag redőnyök igazán tökéletes választásnak bizonyulnak, ha egy ingatlan sötétítőiről van szó, azonban megvásárlásuknál oda kell figyelni arra, hogy pár tényező befolyásolhatja a vételárukat. Ezért ezek ismeretében kell kalkulálnia a vásárlónak annak érdekében, hogy ne érje meglepetés a fizetéskor.

A műanyag redőnyök árát főként a méretük és kialakításuk határozza meg, értelemszerűen, minél nagyobb és speciálisabb egy sötétítő, annál mélyebben kell a vételárért a pénztárcába nyúlni. Ha szúnyoghálóval kombináljuk a redőnyt, esetleg motoros verzióban gondolkodunk, az szintén emelheti a műanyag redőny árát. Azonban még különleges esetekben is jóval kedvezőbb az ezen típusú sötétítők ára, más alapanyagokból készült árnyékolókéhoz képest, mivel a műanyag redőnyökről köztudott, hogy kedvező árkategóriában érhetőek el.

Ha további kérdések merülnének fel a műanyag redőnyök árával kapcsolatban vagy rendelne tőlünk sötétítőt, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

 

Redőny: Ha az ideális árnyékolót keresi

Redőny: Ha az ideális árnyékolót keresi Modern világunkban az árnyékolásra is számtalan megoldás létezik, melynek köszönhetően mindenki megtalálja a neki legjobban használható eszközt. Nézzük, miért jár jól, aki a redőnyt választja!

A redőny az egyik legsokoldalúbban használható árnyékoló. Kiválóan szabályozható vele a bejutó fény mennyisége, ha azt szeretnénk, akkor éppen csak picit sötétít, de ha teljes sötétségre van szükség, az is megoldható. Óriási előnye, hogy egy plusz hőszigetelő réteget ad az ablakoknak, így kevesebbet kell fűteni, illetve hűteni a lakást. A nyári forróság kint tartását még jobban elősegíti a hatékony fényvisszaverési tulajdonsága, ez természetesen főleg a fehér redőnyök esetére vonatkozik. További pozitívum a zajszigetelő képessége, amely így kellemesebb pihenést tesz lehetővé otthonunkban.

Szeretné redőnnyel felszerelni lakását? Bátran forduljon hozzánk, tapasztalt munkatársaink mindenben segítenek! Ne feledje, mi minőségi termékekkel és kedvező árakkal várjuk!