Redőnyök, árnyékolás

Cégünk nagy hangsúlyt fordít az árnyékolás technikára, hogy otthonát
igazán egyedivé varázsolhassa!

Kínálatunkban megtalál mindent, az egyszerű megoldásoktól az egyedi
kialakításokig!

arny6

Műanyag redőny, műanyag redőny szúnyoghálóval

A külsőtokos műanyagredőny a legkeresettebb redőnytípus, mivel ára igen kedvező és igen sok előnnyel rendelkezik. Könnyen felszerelhető és könnyen működtethető, teljes sötétítésre is használható, bármilyen tokrendszerbe alkalmazható.
A redőnytok, Lindab tokszerkezet, belül csapágyazott tengely, a külső tokszerkezet egy része a nyílászárótól függetlenül belülről is látszódhat. Vakolható tokos kivitel is alkalmazható új építkezéseknél vagy felújításoknál. A redőny lefutó ugyan olyan keskeny mint az alumínium esetén: 22 x 53 mm, kefézve van a csendes működés érdekében, nem kopog az erős szélben sem.
A redőny lamellák 37 mm-es UV stabil műanyag lécek, mely 10 színárnyalatban rendelhetőek.
Az utolsó végzáró redőnyléc gumírozva van a pormentes záródás érdekében, rejtett ütközővel ellátva. A műanyag redőny alap kivitelben gurtnis automatával készül, a gurtni nyílászárón történő átvezetése a szerelési viszonyoknak megfelelő görgős szerelvényekkel történik.
A felhúzott redőny rögzítése mechanikus szerelvénnyel, falon kívüli vagy falba süllyesztett redőny gurtni behúzó automatával oldható meg. Zsinóros kivitelben is rendelhető.

Alumínum redőny, alumínium redőny szúnyoghálóval

011_rollladen_design_RS62231_CS1_0293-lpr

Az alumínium redőny legfőbb jellemzője, hogy minden alkatrész alumíniumból készül, kiváló hőszigetelő télen és nyáron egyaránt, a feltolás gátló pedig megakadályozza az illetéktelen behatolást otthonába. Ellenáll az időjárási viszontagságoknak, hosszú élettartamú, a széles színpalettának köszönhetően igazítani tudjuk a lakás színéhez.
Az alumínium stabilabb és terhelhetőbb, mint más anyag, hosszú élettartamú és gondozásmentes, egy hosszú távú biztos beruházás.
Környezetbarát: FCKW mentes hab, legmodernebb festési eljárás és a TGIC mentes szinterezés környezetbarát gyártást biztosít.
Gazdaságosság: az alumínium korrózióálló, ezáltal ellenáll az időjárási hatásokkal szemben.
A színtartó festékek még évek multával is élvezhetőek, a drága után festés elhagyható. Redőnyeink integrálhatóak rolós üvegszálas szúnyoghálóval, nem vetemedik a napsütés illetve a meleg hatására.

Motoros redőny az Ön kényelméért!

A redőnyök motorizálása nem csak kényelmi szempontokat
szolgál, hanem nagyobb méretű redőny esetén
elengedhetetlen. A motorizált rendszernek köszönhetően a
redőnyeit akár egyszerre tudja nyitni és zárni, így otthona
még biztonságosabbá válik.

arny9

A MOTOROS REDŐNYÖK ELŐNYEI:

Úgy tűnik, mintha valaki otthon lenne ha hosszabb időre elutazik, ugyanúgy programozhatja be a redőnyök mozgását, mintha otthon lenne. Azt is beállíthatja, hogy naponta más és más időpontban mozogjanak.
Egy gombnyomással mindent zárhat: nem kell minden ablakot külön ellenőriznie, egyszerűen csak nyomja meg a távirányító gombját. Az összes motoros redőny egyszerre zár, így még nagyobb biztonságban érezheti magát otthonában.
Energia-megtakarítás – télen besötétedéskor a motoros redőnyök automatikusan leereszkednek, az ablakok így megnövelt hőszigetelések akár 10%-kal is csökkentheti a fűtésszámlát. Nyáron a redőnyök a ház napos oldalán lehúzódnak, hogy megvédjék a házat a felmelegedéstől, a bútorokat pedig a kifakulástól.
A berendezések védelme – akadály érzékelésekor a motor azonnal megáll, hogy a redőnyt megvédje. Még ha leengedett állapotban be is fagytak a redőnyök, a motort nem éri károsodás. Egész évben kíméletesen működik, meghosszabbítva ezáltal a redőnyök élettartamát. Intelligens – akár számítógépével is összeköttetésben lehetnek otthona összes redőnyei, vagy egyéb árnyékolója.
Itt már csak a képzelet szab határt.

REDŐNY MOTOROS MEGOLDÁSOK

Két típusú motoros megoldást ajánlunk: vezetékes és vezeték nélküli.

● Vezetékes megoldás: Ennél a redőny motor és a vezérlések között vezeték kiépítésére van szükség. Ha központi vezérlő egységet szeretnének, akkor minden motort egymással össze kell kötni.

● Vezeték nélküli megoldás: A Smart Home rádiós vezérlésű rendszernél csak a redőny motort kell a 230 V-os hálózatra kötni. A rádiós rendszer falvésés és vezetékezés nélkül egyszerűen és gyorsan telepíthető, és a rádiós távirányító használata nagyobb kényelem és komfortérzetet nyújt.

Szúnyoghálók

Nem csak a trópusokon használnak rovarvédő rolót, mely anyagát tekintve időjárásnak ellenálló, műanyag bevonatú, optikai szempontból láthatatlan, üvegszálas anyagból készül. A redőny hasznos és kedvelt kiegészítő eleme a rovarháló, így az ablakszárny nyugodtan nyitva maradhat, a legyek és egyéb rovarok nem jutnak be a lakásba.

Cégünknél megtalálja a megfelelő típusú rovarhálót, legyen az ablakra, bejárati ajtóra, erkélyajtóra vagy akár tolóajtóra egyaránt:

– FIX

– ROLÓS/RUGÓS

– OLDALHÚZÓS

– TOLÓAJTÓ

– NYÍLÓAJTÓ

– PLISZÉ

– REDŐNNYEL INTEGRÁLVA

Sávroló

Tegye különlegessé otthonát, élvezze az egyedi megoldás sokoldalú alkalmazhatóságát!

A textilek felületén sötétítő és fényáteresztő csíkok váltják egymást, így a két egymást követő sáv segítségével szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét és az átláthatóságot. Ha kedvünk tartja, akár teljesen betekerhetjük a textilt a tokba.

savrolo_4

A tokszerkezet bármely RAL színben rendelhető. Ennek és a széles színválasztéknak köszönhetően termékünk bármely stílusvilágú otthon és munkahely tökéletes kiegészítőjévé válik, csak úgy, mint más lakberendezési tárgyaink, bútoraink, melyek látványa jó érzéssel tölt el bennünket és megteremtik a harmónia érzését.

bg4

Reluxa

Irodák és lakások kedvelt árnyékolói, praktikus és esztétikus, gazdag színválasztéka révén a lakás színeihez tudjuk igazítani, akár térelválasztóként is nagyszerűen alkalmazható.

778_l17

Alkalmazása szinte határtalan lehetőséget nyújt, hiszen bármilyen ablakra illetve ajtótípusra felszerelhető. A lamellák 16 és 25 mm-es alumíniumból gyártódnak, 117 színárnyalatból választható.

Üvegpálcás reluxánál a lamellák felhúzását a karnis oldalán kivezetett zsinórokkal lehet szabályozni, rögzítésüket a kivezetésnél alkalmazott súlyzár végzi, amelyet a zsinórok húzásirányával lehet szabályozni.

A lamellák forgatását, a fény mennyiségét és irányát, a fejsín oldalán üvegpálcával vezéreljük, amely egy kis csigahajtás segítségével vezérli a lamellákat.