Prémium minőségű nyílászárók

CPL ajtó: az a bizonyos plusz!

CPL ajtó: az a bizonyos plusz!A beltéri ajtók, nyílászárók megválasztásának szempontjai mindenki számára egyértelműek. Nem lehetnek csúnyák, sőt, külön elvárás, hogy a lakás stílusába is illeszkedjenek. Ez még nem elég természetesen, az is fontos, hogy ne kelljen őket folyton lecserélni azért, mert gyorsan tönkremennek. A CPL ajtókban megvan az a plusz, ami egy átlagos beltéri ajtóban nincs meg: egyszerre erősek, strapabíróak és még szépek, dekoratívak is!

A CPL ajtók különleges borítást kapnak. A Continuously Pressed Laminates, azaz a CPL egy megerősített, nyomtatott borítást jelent, ez pedig többféle előnnyel is felruházza a beltéri ajtókat. A nyomtatott borítás hihetetlenül változatos mintákat és színeket tud kínálni, az ajtónk ennek megfelelően lehet egyszerű fehér, egyedi színű, vagy fautánzatú is. Amellett, hogy szép, a CPL ajtó karcálló, ellenálló is; keménysége biztosítja, hogy a gyakori használatot, a kisgyerekek, kisállatok nyúzását is rendületlenül kivédje.

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és tegye próbára a CPL ajtókat!

 

Prémium minőségű nyílászárók a modern kor igényeihez igazodva!

Kömmerling, Rehau, Sücho, Salamander; aki jól ismeri prémium minőségű nyílászáróinkat, annak nem kell bemutatni ezeket a német termékeket. Világszínvonalú márkákról van szó, amik már bizonyítottak és most sem okoznak csalódást, ha nyílászáró gyártásról van szó.

Keressen fel minket bizalommal, amennyiben kizárólag prémium minőségű nyílászáróra van szüksége, és rendeljen ajtókat, ablakokat! Megéri ilyen nyílászárókba befektetni, hiszen igazán hosszú távra szól. Egy prémium minőségű nyílászáróval csakis jól járhat, és akár évtizedekre elfeledheti az ablakcsere, vagy az új ajtók beépítésének, kiválasztásának gondjait!

A megbízható német precizitás garantálja a gondosan tervezett nyílászárókat, a minőségi kivitelezést és az utánozhatatlanul kivételes tulajdonságokat is. Ezek a prémium minőségű nyílászárók olyanok, amiken nem fog ki a zaj, a pára, vagy akár a betörők. Egyszóval prémium, tehát érdemes ezekből válogatni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet a részletekről!