Garázskapu

Hőszigetelt szekcionált garázskapu

Szekcionált garázskapuink 4 cm vastag panelből készülő a magas minőség jellemzi. Folyamatosan dolgozunk az ár-érték arány maximalizálásán, vásárlóink és szerelőink visszajelzései alapján igyekszünk biztosítani garázskapuink mindennapi zökkenőmentes működését és használatát, akár kézi, akár motoros mozgatással kerültek beszerelésre. – kazettás – bordázott – széles bordázott – sima felületű – fautánzatú. A külföldön gyártott garázskapukkal szemben nagy előnyt jelent, hogy mind a kivitelezést, mind a szállítást rövid határidővel tudjuk vállalni. Széles méret- és színpalettával várjuk kedves vevőinket. Ön megálmodja, mi elkészítjük garázskapuját. Az alap panel színeken kívül több lehetőséget is kínálunk a nyílászárók szín és minta harmonizálásához. Festés RAL színskála alapján, fóliázás, sőt akár kedvenc képét is kapujára varázsoljuk, lézeres nyomdatechnika segítségével.

Garázskapuink kiváló minőségű, hőszigetelt acél panelből készülnek, 4 oldali gumitömítés garantálja a légmentes záródást. A biztonság érdekében számos zármegoldással tudunk szolgálni, a panelek illesztései ujjbecsípődés elleni védelemmel vannak ellátva. Egyedi igényeknek is kiszolgálunk, forduljanak hozzánk bizalommal. Tapasztalt értékesítő kollégáink segítenek teljesíteni a lehetetlent. Az aktuális garázskapu árakról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, elérhetőségeink bármelyikén. Munkatársaink mind a telefonos érdeklődés, mind a helyszíni felméréskor igyekeznek szaktanácsokkal szolgálni a garázskaput illetően. A kapuk kézzel vagy motorral is működtethetőek.

Garázskapu középre szerelt személybejáróval.

Praktikus megoldás, mivel a ki- és belépéshez nem kell az egész garázskaput kinyitni. Az alacsony küszöb csökkenti a megbotlás esélyét, illetve a kerekek is könnyebben átgurulnak rajta. A garázskapun a személybejáró ajtók biztonsági okból kifelé nyílnak. Kívülről – belülről zárható rozsdamentes keretben vannak és középen helyezkednek el a garázskapun. A színe megegyezik a garázskapu színével, de akár eltérő is lehet. Ujjbecsípődés elleni védelemmel van ellátva.

Hőszigetelt garázskapu többféle színben és dekor mintával kapható. Különféle ablakokkal rendelhető. Kiemelkedően jó hő megtartó hatása miatt, a meleg (vagy hűvös) marad a garázs és ez jótékony hatással van a komfortérzetre valamint a pénztárcánkra is. A garázskapuk hőszigetelésről Poliuretán hab gondoskodik, amivel garázskapuk készülnek. Minden oldalról gumirendszer biztosítja a hőszigetelt garázskapu tökéletes záródását, csökkenti a zajhatást valamint ujjbecsípődés elleni védelemmel van ellátva. Ez a vastag falú hőszigetelt garázskapu növeli a lakás biztonságát és szépségét is egyben.

Amennyiben fontos lakása melege és biztonsága önnek ez a hőszigetelt garázskapu ajánlott!

Oldal szekcionált garázskapu

Az oldal szekcionált garázskapu termékünk az egyik legsokoldalúbb garázskapu fajtánk, mert személybejáró és garázskapu is egyben. Előnye a kis beépítési helyigény. Többféle beépítési, automatizálási (motorizációs) lehetőség rendelhető hozzá. A garázskaput csendes működés jellemzi a csapágyazott ikergörgőknek és vezetőgörgőknek köszönhetően. Oldalsó és felső gumitömítéssel-, valamint alsó kefetömítéssel van ellátva a tökéletes szigetelés érdekében. Korlátlan nyitásszámra van lehetőség. Nincs szükség balesetveszélyes kiegyensúlyozó rugókra.

 

A motoros garázskapuk előnyei

A motoros garázskapuk előnyeiMár hozzászoktunk, hogy a lehető legtöbb eszközünket tudjuk távolról is irányítani, befolyásolni. Nem csak a tévét irányíthatjuk távirányítóval, hanem a riasztót, sőt, akár a redőnyöket is. Miért éppen a garázskapu lenne ez alól kivétel?

A motoros garázskapunak számtalan esetben megtapasztaljuk majd az előnyét: nem kell kiszállnunk az autóból, csak fedett helyen. Nem jelent gondot, ha épp egy felhőszakadás közben érkezünk haza, sőt, nem kell dideregve nyitnunk a kaput, ha éppen zord az idő. Az autóban ülve, kényelmesen nyithatjuk és zárhatjuk a garázskaput, amely ugyanakkor biztos védelmet jelent az autónak.

Az általunk gyártott garázskapuk ugyanis megfelelő védelemmel vannak ellátva a külső tényezőkkel szemben, valamint jó hőszigetelésüknek köszönhetően télen is megfelelő hőmérsékletet biztosítanak a járműnek.

Új garázskaput szeretne? Válassza a kényelmet, válassza a motoros verziót! További tájékoztatásért, árajánlatunkért forduljon bizalommal munkatársainkhoz!