Garázskapu

Hőszigetelt szekcionált garázskapu

Szekcionált garázskapuink 4 cm vastag panelből készülő a magas minőség jellemzi. Folyamatosan dolgozunk az ár-érték arány maximalizálásán, vásárlóink és szerelőink visszajelzései alapján igyekszünk biztosítani garázskapuink mindennapi zökkenőmentes működését és használatát, akár kézi, akár motoros mozgatással kerültek beszerelésre. – kazettás – bordázott – széles bordázott – sima felületű – fautánzatú. A külföldön gyártott garázskapukkal szemben nagy előnyt jelent, hogy mind a kivitelezést, mind a szállítást rövid határidővel tudjuk vállalni. Széles méret- és színpalettával várjuk kedves vevőinket. Ön megálmodja, mi elkészítjük garázskapuját. Az alap panel színeken kívül több lehetőséget is kínálunk a nyílászárók szín és minta harmonizálásához. Festés RAL színskála alapján, fóliázás, sőt akár kedvenc képét is kapujára varázsoljuk, lézeres nyomdatechnika segítségével.

Garázskapuink kiváló minőségű, hőszigetelt acél panelből készülnek, 4 oldali gumitömítés garantálja a légmentes záródást. A biztonság érdekében számos zármegoldással tudunk szolgálni, a panelek illesztései ujjbecsípődés elleni védelemmel vannak ellátva. Egyedi igényeknek is kiszolgálunk, forduljanak hozzánk bizalommal. Tapasztalt értékesítő kollégáink segítenek teljesíteni a lehetetlent. Az aktuális garázskapu árakról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, elérhetőségeink bármelyikén. Munkatársaink mind a telefonos érdeklődés, mind a helyszíni felméréskor igyekeznek szaktanácsokkal szolgálni a garázskaput illetően. A kapuk kézzel vagy motorral is működtethetőek.

Garázskapu középre szerelt személybejáróval.

Praktikus megoldás, mivel a ki- és belépéshez nem kell az egész garázskaput kinyitni. Az alacsony küszöb csökkenti a megbotlás esélyét, illetve a kerekek is könnyebben átgurulnak rajta. A garázskapun a személybejáró ajtók biztonsági okból kifelé nyílnak. Kívülről – belülről zárható rozsdamentes keretben vannak és középen helyezkednek el a garázskapun. A színe megegyezik a garázskapu színével, de akár eltérő is lehet. Ujjbecsípődés elleni védelemmel van ellátva.

Hőszigetelt garázskapu többféle színben és dekor mintával kapható. Különféle ablakokkal rendelhető. Kiemelkedően jó hő megtartó hatása miatt, a meleg (vagy hűvös) marad a garázs és ez jótékony hatással van a komfortérzetre valamint a pénztárcánkra is. A garázskapuk hőszigetelésről Poliuretán hab gondoskodik, amivel garázskapuk készülnek. Minden oldalról gumirendszer biztosítja a hőszigetelt garázskapu tökéletes záródását, csökkenti a zajhatást valamint ujjbecsípődés elleni védelemmel van ellátva. Ez a vastag falú hőszigetelt garázskapu növeli a lakás biztonságát és szépségét is egyben.

Amennyiben fontos lakása melege és biztonsága önnek ez a hőszigetelt garázskapu ajánlott!

Oldal szekcionált garázskapu

Az oldal szekcionált garázskapu termékünk az egyik legsokoldalúbb garázskapu fajtánk, mert személybejáró és garázskapu is egyben. Előnye a kis beépítési helyigény. Többféle beépítési, automatizálási (motorizációs) lehetőség rendelhető hozzá. A garázskaput csendes működés jellemzi a csapágyazott ikergörgőknek és vezetőgörgőknek köszönhetően. Oldalsó és felső gumitömítéssel-, valamint alsó kefetömítéssel van ellátva a tökéletes szigetelés érdekében. Korlátlan nyitásszámra van lehetőség. Nincs szükség balesetveszélyes kiegyensúlyozó rugókra.

 

A motoros garázskapuk előnyei

A motoros garázskapuk előnyeiMár hozzászoktunk, hogy a lehető legtöbb eszközünket tudjuk távolról is irányítani, befolyásolni. Nem csak a tévét irányíthatjuk távirányítóval, hanem a riasztót, sőt, akár a redőnyöket is. Miért éppen a garázskapu lenne ez alól kivétel?

A motoros garázskapunak számtalan esetben megtapasztaljuk majd az előnyét: nem kell kiszállnunk az autóból, csak fedett helyen. Nem jelent gondot, ha épp egy felhőszakadás közben érkezünk haza, sőt, nem kell dideregve nyitnunk a kaput, ha éppen zord az idő. Az autóban ülve, kényelmesen nyithatjuk és zárhatjuk a garázskaput, amely ugyanakkor biztos védelmet jelent az autónak.

Az általunk gyártott garázskapuk ugyanis megfelelő védelemmel vannak ellátva a külső tényezőkkel szemben, valamint jó hőszigetelésüknek köszönhetően télen is megfelelő hőmérsékletet biztosítanak a járműnek.

Új garázskaput szeretne? Válassza a kényelmet, válassza a motoros verziót! További tájékoztatásért, árajánlatunkért forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

 

Milyen előnyökre tehetünk szert, ha a garázskapu gyártást választjuk?

Milyen előnyökre tehetünk szert, ha a garázskapu gyártást választjuk?Az emberek többsége általában mindent megtesz annak érdekében, hogy autóját biztonságban tudhassa minden szempontból. Lopás, rátolatás, jégeső által okozott károk, esetleg fakidőlés? Egyiket sem szeretnénk átélni. Ezek a károk azonban nagyrészt kivédhetők, vagy minimalizálhatók a kockázatok, még pedig úgy, hogyha elég körültekintően parkolunk, és odafigyelünk az alapvető biztonsági szabályokra. Természetesen a legjobb az, ha saját garázsunk van, ám a lopás elleni védelemre így is gondolnunk kell. Az egyedi garázskapu gyártás a legjobb választás, ha speciális méretre, különleges funkciókra, a lehető legnagyobb biztonságra törekszünk.

A garázskapu gyártás során Ön dönthet mindenről: milyen anyagból készüljön, milyen elv szerint működjön, szeretne-e motoros működtetést, legyen-e személybejáró, illetve természetesen azt is megszabhatja, hogy hogyan nézzen ki a kapu. A motoros változatok nagy előnye, hogy nem kell kiszállni az autóból, így használatuk kényelmes és biztonságosabb. A szakembereink által gyártott szekcionált garázskapuk magas fokú betörésvédelmet nyújtanak autójának. Így az védett nem csak az időjárás viszontagságaitól, hanem az autólopástól is, illetve azoktól a bűnözőktől is, akik nem is az autóra, hanem a benne hagyott értékes dolgokra hajtanak: laptop, GPS, autóhifi, ott felejtett mobiltelefon, de egy egyszerű táska is nagy csáberővel bír.

A garázskapu gyártás során fontosnak véljük a megfelelő hőszigetelést és a lehető legkisebb zajhatás elérését, hiszen tudjuk, hogy senki sem szeret hajnalban nyikorgó garázskapura ébredni. Sok ember számára fontos szempont a külcsín is, ezért ügyfeleink nálunk a RAL színskála minden színéből válogathatnak, hogy biztosan megtalálják azt, ami otthonuk homlokzatához is illik.

Szeretné autóját maximális biztonságban tudni akkor is, amikor Ön nem tud rá figyelni? Keresse fel cégünket bizalommal garázskapu gyártással kapcsolatban, tapasztalt kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésére!