Dekor ajtók

A dekorfóliával burkolt ajtók egyrészt költséghatékony megoldást kínálnak, másrészt a nyomtatott mintázatuk élethűen jeleníti meg a fa erezetét.

A dekor felület alapvetően egy HDF felületre ragasztott, nyomtatott famintázatot jelent. A használat során felújító festést, karbantartást nem igényel, átlagos beltéri használat során tökéletesen megállja a helyét, és az árfekvése is nagyon kedvező.

A CPL kemény fóliás ajtókhoz képest kevésbé kopásálló a felületük, egyedi méretben nem rendelhető, a famintázat száliránya csak függőleges lehet, valamint a modell- és színválaszték is sokkal korlátozottabb, mint az egyéb beltéri ajtóink esetében.

Dekorfóliás ajtóinkat kizárólag szabvány méretekben (65×210 cm, 75×210 cm, 90×210 cm, 100×210 cm) és függőleges szálirányú felülettel kínáljuk.
Egyedi méretű gyártásra nincs lehetőség, ezért már az építés és felújítás során érdemes a falnyílásokat ennek megfelelően kialakítani.
Az optimális falnyílások meghatározásában munkatársaink készséggel állnak szíves rendelkezésükre.

Elérhető fal előtt futó tolóajtó kivitelben is!

A fenti beltéri ajtókba széles üvegválasztékot kínálunk Önöknek.
Fontos, hogy az üveges ajtók üvegmezőit – bármelyiket, tetszés szerint – egyedi igényeik alapján akár az ajtóval megegyező színű betéttel is helyettesíthetjük, külön felár nélkül! Ezáltal még egyedibbé varázsolhatja termékeit.

Dekor ajtók: esztétikus és megfizethető

Ha ajtótól van szó, sokan a meggyőző fizikai tulajdonságok alapján döntenek, előnyben részesítik azokat az ajtókat, amik megbízhatóak, erősek és hosszú távon is lehet rájuk számítani. Azonban nem mindig van szükség arra, hogy ezek a nyílászárók egy hadsereget is feltartóztassanak! Van úgy, hogy elég az is, ha csak szépek, dekoratívak, de azért ellátják alapvető feladatukat is!

A dekor ajtókat – ahogyan azt a nevük is sugallja – nem arra tervezték, hogy védjenek, inkább arra, hogy mutatósak legyenek. A dekor ajtókat nem lehet egyedi méretben gyártani, leginkább szabvány méretben kaphatóak, viszont kedvező áron lehet hozzájuk jutni és nem kell a méregetéssel, illesztgetéssel bajlódni a gyártáshoz, a felszereléshez!

A dekor ajtók választéka igazán meggyőző, hiszen széles szín- és mintapaletta áll azoknak a vásárlóknak a rendelkezésére, akik otthonukba ilyen beltéri ajtót szeretnének vásárolni!

Keressen minket bizalommal és válassza a dekor ajtókat, ha olyan beltéri ajtót keres, ami olcsó és gondozásmentes!

 

Az alábbi üvegek jelentős részét ugyancsak felár nélkül kiválaszthatja, viszont a * jelzéssel ellátott üvegtípusok esetében némi felárral kell számolnunk:

 

(A képek nagyíthatóak)

Ajtók választható színei:

 

Választható üvegek