Biztonsági bejárati ajtók

TÖKÉLETES BIZTONSÁG AZ ÖN CSALÁDJA ÉS ÉRTÉKEI SZÁMÁRA IS!

Kep1

AJTÓK LEÍRÁSA Ha lakását egyedi fém biztonsági bejárati ajtó védi, Ön teljesen nyugodt lehet. Ez a betörésvédelmi bejárati ajtó garantáltan nem enged be senkit lakásába, akit Ön kívül szeretne tudni. Tudta Ön, hogy Magyarországon a lakásbetörések csaknem 95%-a a bejárati ajtó nem megfelelő szerkezeti kialakítása miatt következik be? Itt jutnak be a betörők a lakásba, ami ráadásul az esetek többségében az ajtó vagy a zár rongálásával jár együtt. A betörők kifinomult módszerei ellen sajnos manapság már a külső rácsos, vagy hevederzáras megoldások sem nyújtanak megfelelő védelmet, ezért van szüksége Önnek is egy tökéletesen záró, betörésbiztos bejárati ajtóra!

biz1u

MIÉRT VÁSÁROLJON ÖN BIZTONSÁGI AJTÓT?

Ajtó csere esetén az acél biztonsági ajtó beépítése ingyenes! Mi olyan biztonsági fém bejárati ajtót:

– szállítunk önnek,amit magyar emberek gyártanak,az ön egyedi igényei szerint.

– gyártunk önnek,amibe a gyártás során 3db zárszerkezetet építünk be.

– gyártunk önnek,amihez ajándékba adjuk az optikai kitekintőt,5 garnitúra kulcsot,belső gombfordítót.

– szállítunk önnek,aminek a beszerelése után eltakarítunk magunk után,ill. elszállítjuk régi ajtaját.

– gyártunk önnek,ami 104 kg és emiatt valós védelmet biztosít.

VIGYÁZZON!!!

A biztonsági ajtónak hirdetett, 12 ponton záródó ajtó, melyet csupán egyetlen zár működtet, így ha a betörő ezt meg berheli, hiába a 12 ponton záródás! Az ajtó tokszerkezete ráadásul hajlított lemeztok, ami feszítés hatására megroggyan! Ajtó csere és beépítés esetén erre különösen figyeljen.

TÖKÉLETES BIZTONSÁG!

Kérem, tekintse át részletesebben, miért is jár Ön jól, ha lakását biztonsági bejárati ajtó védi:

Ha legközelebb azt hallja, hogy már megint betörtek valakihez a környéken, egy pillanatra sem kell elgondolkodnia azon, vajon Ön lesz-e a következő! Miért is vagyunk teljesen biztosak benne, hogy a biztonsági ajtók mindegyike garantáltan állja a betörők próbálkozásait? Teljes felületen zárt, 6 cm-es, tömör acélbetétes ajtólap

6 egymástól független csaprendszerű zárszerkezet

4 ponton felfüggesztett ajtólap

8 ponton falban csapolt (hegesztett) ajtótok

 

Védje biztonsági bejárati ajtóval földszinti lakását!

Védje biztonsági bejárati ajtóval földszinti lakását!A földszinti lakásokat a többség nem szívesen választja otthonául, aminek legfőbb oka a lakás elhelyezkedése. A földszinti ingatlanokhoz könnyebben hozzá tudnak férni a betörők, hiszen az ablak és az ajtó kényelmes magasságban van, könnyen elérhető. A lakás kézenfekvő távolságra van, ez a legközelebbi helyszín a házban, innen egyszerű kereket oldani is. Ugye Ön sem szeretné, ha betörők áldozatául esne? Tegyen meg minden annak érdekében, hogy a lakása megfelelően védett legyen, és akár el is riassza a betolakodókat! Biztonsági bejárati ajtó beépíttetésével máris nagy lépést tett előre a cél felé.

A biztonsági bejárati ajtók nem olyanok, mint egy átlagos bejárati ajtó.  Speciális kiképzés, erős alapanyagok, megerősített zárszerkezet, impozáns vastagság jellemzi, amit mind egyetlen cél érdekében terveztek és gyártottak: a nagyobb biztonság megteremtéséért.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és vásároljon olyan nyílászárót lakásába, amiben nem kell csalódnia, ha védelemről van szó! Válasszon biztonsági bejárati ajtót!

 

Biztonsági bejárati ajtóval a nyaraló védelméért

Biztonsági bejárati ajtóval a nyaraló védelméért Sajnos a betöréseknek nagyon gyakran a keveset használt, nagy eséllyel üresen álló nyaralók a célpontjai. Hogy miért? Mert kicsi a lebukás veszélye! A házak viszonylag távol állnak egymástól, sokszor előfordul, hogy nem csak az adott ingatlan üres, hanem a szomszédoknál sem tartózkodik senki. A zsákmány mégis biztos, hiszen egy-két tévé, vagy más elektronikus készülék mindenhol van. Ezért érdemes kiemelt figyelmet fordítani a nyaraló védelmére is, nem csak az állandó lakhelyünkére!

Az általunk gyártott biztonsági bejárati ajtókkal nyaralója akkor is maximális védelmet élvez, ha senki sincs a közelben. Nem kell aggódnia az elektromos berendezésekért, sem a szerszámokért, hiszen biztos lehet benne, hogy csak az jut be, akit Ön enged be. Egy ilyen biztonsági bejárati ajtó láttán a bűnözők nem próbálkoznak a feltöréssel, hiszen sokkal egyszerűbb és veszélytelenebb könnyebb zsákmány után nézni.

Szeretné mindig biztonságban tudni nyaralóját? Keressen fel minket, és válassza biztonsági bejárati ajtóinkat Ön is!

 

Miért éri meg biztonsági bejárati ajtóra váltani?

Miért éri meg biztonsági bejárati ajtóra váltani? Sajnos olyan világot élünk, hogy azt a tulajdonunkat, amire nem vigyázunk eléggé, nagy eséllyel ellopják. Ez igaz a mobiltelefontól kezdve a pénztárcán át egészen a lakásban található értékeinkig mindenre. Sok betörő arra utazik, hogy könnyen kinyitható lakásokat találjon, amiket észrevétlenül kipakolhatnak, mire a tulajdonos hazaérkezik. Akinek még nem védi biztonsági ajtó az otthonát, érdemes mielőbb elgondolkoznia, és a tettek mezejére lépni. 

A biztonsági bejárati ajtók hagyományos társaiknál sokkal erősebbek, nehezebben törhetők fel. Nem csak látványra masszívak, hanem valóban azok, ezt a súlyuk is mutatja. Természetesen fontos szerepe van a zárak számának és típusának is. Fontos az anyaguk, a kulcsprofiljuk, a csapok száma és a fizikai méret is. Választhatunk olyan ajtót, ami extra védelemmel is ellátott, például védett fúrás és törés ellen. Sokszor már a biztonsági bejárati ajtó láttán is inkább könnyebb zsákmány után néz a bűnöző, hiszen ha fel is tudná törni, az sokáig tartana, és nagy zajjal járna, amivel felhívja magára a figyelmet.

Fontos továbbá kiemelni, hogy megfelelő biztonsági bejárati ajtóval könnyebb biztosítást is kötni a lakásban található értékekre. Sok biztosítónál meg kell adnunk, hogy milyen ajtóval védett a lakás, és ennek megfelelően ajánlanak csomagot. Természetesen, ha mégis betörnek a biztonsági bejárati ajtóval védett lakásunkba, akkor többet is fizetnek kártérítésként. A legtöbb biztosító cégnél a lakásbiztosítás csak akkor jelent kártérítést betörés esetén, ha a zár Mabisz-tanusítvánnyal rendelkezik.

A biztonsági bejárati ajtó tartós, hosszú távú befektetés, amely hosszú évtizedekig biztosan otthonunk első fokú védelmi rendszere lesz. Karbantartási igénye minimális, tisztítása egyszerű. Nem utolsó sorban a biztonsági bejárati ajtó elegáns, dekoratív látványt nyújt.

Ön is szeretne biztosítást kötni betörés ellen vagy csak egyszerűen nagyobb fokú védelemmel látná el otthonát? Keressen fel minket, biztonsági bejárati ajtók széles kínálatával várjuk!